Clientii pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora fara penalitati. Clientul are dreptul a transmite, in scris pe e-mailul nostru (contact@decohouse.ro) sau telefonic, ca renunta la achizitia produselor. Plata transportului de retur va fi suportate de catre client.

Decohouse.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Rambursarea banilor catre clienti se va realiza prin transfer bancar, direct in contul persoanei careia a achizitionat produsul.

In cazul in care produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca fiind noi, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. nr.130/2000 art.2.lit.e., in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

„Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE.  Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.