Conceptul decohouse.ro isi concentreaza intreaga atentie pentru a oferi clientilor sai o gama cat mai larga de scaune de birou directoriale, ergonomice, conferinta, bucatarie, bar etc., toate cu un design deosebit, modern sau clasic pentru toate gusturile, totodata va oferim o gama larga de bancute de asteptare metalice sau din plastic, dorind ca in viitorul apropiat sa va oferim o gama completa de mobilier si decoratiuni pentru casa si biroul mult visat. 

Portofoliul decohouse include scaune si bancute realizate  in diferite stiluri, atentia si pasiunea pentru confortul de acasa si birou ne ajuta sa recunoastem cu exactitate nevoile clientilor. Pentru a tine pasul cu noile tendinte in materie de scaune, ofertele de produse se actualizeaza in mod constant prin introducerea de noi modele, acestea le gasiti pe platforma on-line www.decohouse.ro.

Gama de scaune oferita se pliaza atat pentru persoane fizice cat si juridice, orientandu-ne tot timpul spre a oferi produse cu un design atragator, preturi optime si un standard de calitate cat mai inalt.